SCHEDULE

Thu, 4/18/2019

Main Hall Room 1 Room 2 Room 3
7:30 am
Main Hall
7:30 am → 30 min

Breakfast

8:00 am
8:00 am → 30 min

Special Message from GiveCamp

8:30 am
9:15 am
Main Hall
9:15 am → 10 min

Break

9:25 am
9:25 am → 45 min

Azure 101

10:10 am
Main Hall
10:10 am → 10 min

Break

10:20 am
10:20 am → 45 min

Going Back to the Moon

11:05 am
Main Hall
11:05 am → 10 min

Break

11:15 am
11:15 am → 45 min

What is GraphQL?

12:00 pm
Main Hall
12:00 pm → 60 min

Lunch

1:00 pm
1:00 pm → 45 min

Natalie - New School

1:45 pm
Main Hall
1:45 pm → 10 min

Break

1:55 pm
1:55 pm → 45 min

Open

2:40 pm
Main Hall
2:40 pm → 10 min

Break

2:50 pm
3:35 pm
4:00 pm
Main Hall
4:00 pm → 60 min

Meetup After Event

Agenda Management powered by Sessionize.com